masser af natur, men tæt på det hele

det dejligste område

 

TIL SINGLEN OG STORBYFAMILIEN.

Nordhuset ligger perfekt placeret i Ørestad Syd – Københavns nye, dynamiske bydel, som for alvor slår tonen an, når det handler om, hvordan hovedstaden skal udvikle sig i fremtiden. Her får du fred og ro og skøn natur lige uden for døren – uden at give køb på storbyens mange muligheder.

 

Og området er ikke bare perfekt for børnefamilien, som søger et trygt og rart nabolag med masser af legekammerater, gode naboer, skoler og fritidsaktiviteter. Det er også perfekt for dig der bor alene og jer uden børn, som vil nyde livet, den smukke natur, musikoplevelserne i Royal Arena – og samtidig være tæt på City, hvor metroen kører dig til på under 15 minutter.

 

en moderne landsby - blot 15 minutter fra Københavns Centrum

 
 

I Nordhuset har du direkte udsigt over Kalvebod Fælled, og dermed får du en af de bedste beliggenheder i Ørestad Syd. Her finder du den helt rette blanding af natur og bymiljø, som skaber en hyggelig, moderne landsby med alt, hvad du har brug for.

 

FRA BØRNEHAVE TIL INDKØB.

Lige rundt om hjørnet finder du masser af kultur, uddannelse, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Fra Dinos Legeland til Thorsteinssons vinbar til Cafe 8-tallet til Fields. Og ejendommen har endda eget pizzeria og grønthandler med gode rabatter for beboerne.

Gode transportmuligheder.

Metroen ligger blot få minutter væk og kører dig til Kgs. Nytorv under 15 minutter. Derudover er der mange gode busforbindelser samt nem adgang til motorvej, så du hurtigt kan komme ind til byen, ud til lufthavnen eller over Øresund.

 

Åbent hus

Sweet-Homes foretager individuelle fremvisninger og kan kontaktes på tlf. +24640788

Åbent hus | Book fremvisning
 
 

tag fat i housing denmark

Housing Denmark står for udlejning af Nordhuset. Hvis du vil høre mere om boligerne er du meget velkommen til at kontakte dem.

Telefon: 70 20 04 70
Mail: info@housingdenmark.dk

 

book en fremvisning

Har du lyst til at se en af boligerne? Så skal du ikke holde dig tilbage. Bare brug kontaktformularen og få en personlig fremvisning, når det passer dig.


Vi vil gerne servicere dig bedst muligt - det er derfor, vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Se mere