et samarbejde der bygger på kvalitet

AG Gruppen / nrep

 

Vi har andre ejendomme til leje.

Det er NREP og AG Gruppen, der sammen står bag opførelsen og udlejningen af Nordhuset. Nordhuset er bare en ud af flere ejendomme, som de to selskaber opfører og udlejer i et fælles selskab. Se øvrige lejemål her:

om AG Gruppen.

AG Gruppen er projektudvikler og totalentreprenør som siden 1986 har udviklet nye bydele, boliger og erhverv. Virksomheden udvikler ejerboliger, lejeboliger og almene boliger, styrer byggeriet undervejs og står for overdragelsen til de nye beboere. Udgangspunktet er altid det samme: At skabe attraktive boliger – bygget til mennesker og skabt med omtanke.

AG Gruppen er en AAA rated virksomhed som har udviklet mere end 7000 boliger og er en vigtig aktør i branchen, med fokus på udvikling af bæredygtige løsninger, der rækker ud i fremtiden.

Læs mere om AG Gruppen her

om nrep.

NREP blev stiftet i 2005 og er i dag en af de ledende kapitalforvaltere inden for fast ejendom i Norden. Siden begyndelsen har de gennemført mere end 200 ejendomsopkøb samt udviklingsprojekter i Norden, og de er en af de bedst performende i branchen. P.t. forvalter de aktiver for cirka 25 milliarder DKK og har kontorer i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Læs mere om NREP her
 

tag fat i housing denmark

Sweet-Homes og Housing Denmark står for udlejning af Nordhuset. Hvis du vil høre mere om boligerne er du meget velkommen til at kontakte dem.

Telefon: 24 64 07 88 og 70 20 04 70
Mail: kontakt@sweet-homes.dk og info@housingdenmark.com

 

book en fremvisning.

Har du lyst til at se en af boligerne? Så udfyld kontaktformularen og få en personlig fremvisning, når det passer dig.


Vi vil gerne servicere dig bedst muligt - det er derfor, vi opbevarer og behandler dine personoplysninger. Se mere